Valborg

Kort vecka  -  gott!

Helgen var mysig men kändes kort.
I lördags var vi på grillning i Tånga hos våra goa vänner, underbart att kunna grilla och sitta ute & äta. Hjälper såklart till att de är underbara värdar som verkligen kan det där med matlagning.

Daisy är inte så van vid barn och tycker de är lite läskiga och konstiga. Perfekt träning med supersköna Eddie alltså!! Krutpaket nr 1. Haha....
Det gick bra och det blev till och med promenad i koppel med Eddie (och oss andra) till Jörgen och Mårten i grannbyn Rögle. Trädgårdsvandring (guuuud vilken trädgård de har) vin och lite kaffe gjorde kvällen fantastisk.

Tyvärr inga bilder från trädgården...
Väl hemma igen hade vi fått husbilsgäster från Portugal. Pappa och Yvonne var hemma igen efter 7 månaders resa. Söndagen tillbringades i trädgården i det soliga och varma vädret. Grill och mys men glömde fota som vanligt. 

I går var det måndag och promenad till Råå x 2 blev det. På fm var det planerat en promenad med Big (var dum och kollade inte med hans husse om han var hemma innan) så det fick bli badet för D istället. 



Det var skönt!

På kvällen blev det ytterligare en Råå-runda men denna gången med både Niklas och Big. Gabriella passade på att ta en joggingtur. 

Sen var det softish-läge!

Idag (tisdag) var det Agilitykurs gång nr 3. Full fart. Det är underbart roligt att Daisy tycker det är kul, men hur får man tyst på henne?? Hon skäller glädjeskall i varje hinder. Suck! 
Vi fick också se Idas 8 valpar... Eller, Siris rättare sagt. 8 st helt underbara Springer Spaniel-valpar. Jösses så söta!! 🐶

I morgon åker delar av oss upp för att fira mamma/mormor dom fyller 75 bast! Ingen D med... Hon får slippa bilen denna gången.

Vi hörs, trevlig Valborg!❤️
RSS 2.0