Vackert väder

Idag var det vackert väder. Det är då man ska gå långa härliga promenader och fota härliga höstbilder på sig själv och sin hund, typ.
Idag var inte riktigt en sådan dag.

Jobb hemifrån, det är himla bra, det är bara det att man fastnar och blir totalt insnöad och sitter liiite längre än man tänkt sig, och så blir den där härliga långa hundpromenaden mycket kortare än man tänkt sig, och dessutom utan schyssta höstbilder.

Nåja, det blev två jobb idag - förmiddag för reklambyrån och eftermiddagen för blomsterbutiken. Fantastisk kombo, jag vet. Dessutom fick Daisy träna på att vara själv lite.
Nu är Daisy annars kompis med sin daghusse Arne, tänk att det tog sådan tid och att hon var så svår med honom, dock tror jag att den sortens vänskap kommer att bli väldigt speciell. Skönt och roligt är det i allafall, att de hittat varann! De ska få umgås på måndag och tisdag :)

I morgon blir det blomsterbinderi igen, lovely. Daisy och övriga familjen, de klarar sig nog bra och får det lugnt ett tag!

Oj, glömde ju... I går var sista valpkursen, men självklart ska vi snarast anmäla oss till ytterligare kurser, det finns ju en hel del.... Kul!! Vi har ju bästa tänkbara materialet att jobba med!

Natti!!

RSS 2.0